Ilmainen Texas Holdem

Texas Holdem on kaikkien pelivillitysten äiti. Kaikkihan pelaavat Teksua nykyään. Jos et ole vielä kaveripiirisi pokeriguru, tässä on erittäin leppoisa ja helppo peli, jolla treenata pokerin alkeita. Se on kaikenlisäksi ilmainen, joten rahaakaan ei tarvitse riskeerata ollenkaan.

> Pelaa Holdemia oikealla rahalla

Texas Holdem -ohjeet

Tämä peli eroaa jonkin verran oikeasta Texas Holdem -pokerista, mutta erot ovat pieniä. Suurin poikkeus on siinä, että et pelaa muita pelaajia vastaan, vaan pelikaverinasi on jakaja. Kun maksat anten eli alkupanoksen, saat kaksi korttia. Nyt sinun on valittava maksatko vai kippaatko. Maksu on kaksi kertaa alkupanoksen suuruinen. Maksettuasi saat pelata käden loppuun, eikä sinun ole pakko maksaa enempää.

Kun olet maksanut, pöytään jaetaan floppi eli kolme ensimmäistä yhteistä korttia. Jos osui, voit panostaa eli lyödä alkupanoksen verran rahaa peliin. Jakaja maksaa panoksesi aina. Voit myös sököttää eli katsoa seuraavan kortin korottamatta.

Yhteensä jaetaan kaksi lisäkorttia, eli pöytään tulee yhteensä viisi korttia. Niistä ja käsikorteista molemmat pelaajat muodostavat parhaan mahdollisen viiden kortin pokerikäden (jos et vielä osaa, katso pokerikädet). Paremman käden tehnyt voittaa. Jos voitat, saat tekemillesi lisämaksuilla 1:1-maksun ja panoksesi takaisin. Jos kätesi on vähintään suora, myös alkupanoksesta maksetaan. Hävitessäsi menetät kaikki panoksesi.

Tämä on varsin yksinkertainen versio Texas Holdemista, mutta tällaisenäänkin peli on varsin koukuttava. "Oikeasta" Holdemista löydät paljon lisää asiaa muualta netistä, esimerkiksi asialle omistautuvasta www.texasholdempokeri.net:stä.

Jos haluat kokeilla menestystä oikealla rahalla tämän sivun hauskassa pelissä, se onnistuu kyllä: ota suunnaksi Casino Euro.

Pelaa Texas Holdemia oikealla rahalla.

Ilmainen Texas Holdem 0 Hedelmapeli.com