King of Slots

NetEntertainment loputtoman innovatiivisesta pelilabrasta kajahtaa taas. King of Slots on uusi monen linjan, monen kiekon ja monen jännän hetken hedelmäpeli. Tällä kerralla on menty toimintopuoli edellä ja teema on todella ohut ja päälleliimattu. Oikeastaan King Of Slotsin kunkkuteema rajoittuu tasan ruudun oikeassa alakulmassa olemaan höntin näköiseen kruunupään kuvaan.

Mutta ei se mitään, pelin ominaisuudet ja pelattavuus on kohdallaan. Ei muuta kuin valitset sopivan panoksen ja kolikon arvon ja pistää kiekot rullaamaan. King of Slotsissa on 15 erillistä pikkukiekkoa ja kun voimassa on paikalleen jumittuvat voittomerkit, on pelaaminen hypnoottista kun ruutu alkaa kierros kierrokselta täyttyä samoista merkeistä ja voitot kasaantuvat.

Pelaa King of Slotsia täällä

betssonBetsson
Suomalaiseen makuun sopiva netticasino.
Pelaa »
mrgreenMrGreen
Valtava määrä pelattavaa, myös kaikki NetEntin pelit
Pelaa »
nordicbetNordic Bet
King of Slots -peli ja muut NetEnt-jackpotit myös täällä.
Pelaa »

kingofslots

Erikoistoiminnot

King of Slots on 25 linjan ja 3 rivin videokolikkopeli, jossa ei kuitenkaan ole klassisia kiekkoja vaan jokainen “ruutu” on oma, yksittäinen kiekkonsa. Pelissä on 25 kiinteää panoslinjaa, eli yksi pelikierros maksaa vähintään 25 kolikkoa – voit myös nostaa yhden linjan panosta jopa 10 kolikkoon asti.

King of Slotsissa on erikoismerkkeinä Scattereita joilla saa Sticky Winejä tai ilmaisia kierroksia, sekä Wildeja jotka antavat jokerivoittoja. Wildit voivat käydä minä tahansa muuna merkkinä paitsi Scatter-merkkinä.

Sticky Win

Kun voittolinjalla on vähintään 3 Scatter-merkkiä, käynnistyy Sticky Win -toiminto.
Kiekot, joissa on voittomerkkejä, pysyvät paikallaan, ja muut kiekot pyörivät uudelleen, jotta voitaisiin saada suurempia voittoja. Kiekot pyörivät uudelleen niin kauan kuin uusia voittoja tulee. Kun uusia voittoja ei tule, ja Sticky Win päättyy, kaikki aktiiviset voitot maksetaan.

Ilmaisia kierroksia

Ilmaiset kierrokset käynnistyvät, kun kiekoille ilmestyy vähintään 5 Scatter-merkkiä. Voitettujen ilmasten kierrosten lukumäärä perustuu VOITOT-taulukkon. Free Spins -kierrokset pelataan samalla panostasolla ja kolikkoarvolla kuin ne käynnistänyt kierros.

  • 5 scatteria = 10 ilmaista kierrosta
  • 6 = 15 kierrosta
  • 7 = 20 kierrosta
  • 8 = 25 kierrosta
  • 9-15 = 30 kierrosta

Ilmaisten kierrosten aikana voi voittaa lisää Free Spinsejä. Ilmaisten kierrosten voitot kerrotaan kolmella (x3). Voitettuja ylimääräisiä kierroksia ei kerrota Free Spins -kertoimella.

King of Slotsissa on hyvä 97% palautusprosentti ja se jakaa paljon isojakin voittoja koko ajan. Se sopii siis hyvin satunnaisiin pelihetkiin. Toisaalta rento musiikki ja miellyttävä grafiikka tekee siitä otollisen myös pidempään peli-iltaan.

Pelaa King of Slotsia

King of Slots 0 Hedelmapeli.com