Koi Princess

Koi Princess hakee innoituksensa japanilaisesta mangasta ja animesta. Isosilmäiset tytöt, loharit, itämainen musiikki, vahvat äänitehosteet ja näyttävät animaatiot luovat hienon tunnelmat.

Koit eli japanilaiset karpit ovat pelissä näkyvässä sivuosassa yhdessä lohikäärmeiden kanssa. Ne tuovat bonuspelin, jossa pääset pyöräyttämään onnenpyörääja mahdollisesti keräämään ilmaisia superpyöräytyksiä.

NetEntertainment osoittaa taas nerokkuutensa ja yhdistää kauniin grafiikan hyvään pelattavuuteen ja kekseliäisin toimintoihin. Ja tässä pelissä niitä riittää. Pinnan alla on siis muutakin kuin karppeja…

Pelaa Koi Princessiä täällä

nordicbetNordic Bet
King of Slots -peli ja muut NetEnt-jackpotit myös täällä.
Pelaa »
betssonBetsson
Suomalaiseen makuun sopiva netticasino.
Pelaa »
mrgreenMrGreen
Valtava määrä pelattavaa, myös kaikki NetEntin pelit
Pelaa »

Erikoistoiminnot

Koi Princess näyttää päälle päin tuiki tavalliselta hedelmäpeliltä, mutta kuoren alta löytyy kasapäin mielenkiintoisia erikoisominaisuuksia. On satunnaistoimintoja, on erikoismerkkejä, on varmasti voittoa antava ilmaiskierroksia ja on bonuspeliä.

Koi Princess on 5 kiekon ja 20 rivin videokolikkopeli, jossa voit valita Bonus Bet -toiminno, mikä tuplaa kierroksen panoksen ja voitot ja samalla korottaa mahdollisuuden saada erikoistoimintoja käyttön.

Satunnaistoiminnot

Koi Princess

Jokaisen tavallisen kierroksen aikana voi aktivoitua yksi neljästä satunnaistoiminnosta. Kun satunnaistoiminto aktivoituu, saat valita kolmesta vaihtoehdosta ja nähdä mikä tuli voimaan.

Toiminnot ovat:

  • 5-Hit = varma 5 merkin voitto satunnaisella merkillä
  • Random Wilds = 1 kierros jossa kiekoila on 4-9 lisäwildia
  • Wild Reels = 2-5 kiekkoa muuttuu kokonaan wildeiksi
  • Bonuspeli = 3 bonusmerkkiä mutta ei linjavoittoja

Bonus-peli

Kolme bonusmerkkiä kiekoilla 1,3 ja 5 voittaa satunnaise Bonus-pelin. Jos kiekoilla on 2 bonusmerkkiä ja saadaan linjavoittoja, saattaa kolmas bonusmerkki siirtyä kiekoille näkyvissä olevan kiekkosarjan ulkopuolelta.

Aktivoi Bonuspeli klikkaamalla varattua aluetta onnenpyörässä joka ilmestyy kiekkojen alle.

Bonuspelissä voit saada neljä eri bonusta:

  • Sure Win Free Spins = varmoja voittoja antavat ilmaiskierrokset
  • Wild Reels Free Spins = kokonisia kiekkoja täynnä wildeja
  • Coin Win = käteisvoitto
  • Bonus Wheel = Onnenpyörävoitto

Varmoja voittoja ilmaiskierroksissa

Sure Win Free Spins -toiminnossa saat 10 ilmaista kierrosta, joiden aikana voitat vähintään 20 kolikkoa kertaa panoksen. Kun pääset samassa pelisessiossa uudestaan Sure Win Free Spineihin, saat voittoa vähintään saman verran kuin aikaisempi suurin voitto, jos ja kun se on suurempi kui 20xpanos.

Voit voittaa lisää kierroksia kierrosten aikana.

Wild Reels Free Spins

Saat 10 kierrosta jonka aikana saat 1-5 kiekkoa jotka ovat täytetty pelkillä Wildeilla. Wildit ovat jokereit jotka käyvät minä tahansa muuna merkkinä voittolinjalla.

Bonus Wheel – onnenpyörä

Voit voittaa bonuspelissä kolikkovoittoja tai aktivoida ilmaispyöräytykset. Kolmiosainen pyörä on jaettu 12 paikaan. Klikkaa noppaa siirtyäksesi pyörällä. Aloitat pyörän ulkokehältä kohdasta 9 ja pyörä pyörähtä nopan silmäluvun verran.

Saat sen voiton jonka kohdalle pyörä pysähtyy. Mahdolliset voitot ovat käteisvoittokertoimia, tuplaus, nuoli ja ilmaiskierrostoiminnot. Nuoli siirtää pyörän seuraavalle sisemmälle pyörälle. Pyörän keskelle päästyäsi voit voitta jacpotin joka on 25-250 kertaa panos. Kerroin on satunnainen.

Pelaa Koi Princessiä

Koi Princess 0 Hedelmapeli.com